Αρχική | Επικοινωνία |
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ | ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ | ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Σελίδα   1 >  από 2  ανά Επιλέξτε έτος και μήνα 
ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ


14/05/2019ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ : Το έγκλημα συνεχίζεται ...

... Ο ιστορικός Πόντος ανήκει στον Λαό του και κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραχαράσσει, να αλλοιώνει ή να επιβουλεύεται Πολιτισμικά, Ιστορικά, Γεωγραφικά ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο την Ταυτότητα της μαρτυρικής αυτής Γης των Ποντίων.
17/05/2018ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Το Τούρκικο Καθεστώς δεν διαχωρίζεται σε Κεμαλιστές, Ισλαμιστές, Οθωμανούς. Δεν είναι εθνικιστικό διότι δεν εκπροσωπεί ενιαίο έθνος.

Περισσότερα...

15/05/2017το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ στην ΑΘΗΝΑ.

Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Εκδήλωση, ως ελάχιστο αφιέρωμα στους Ήρωες και Μάρτυρες. Ο ΠΣ «η Αργώ» θα τηρήσει και εφέτος την υποχρέωση λειτουργίας του ειδικού Ενημερωτικού Περίπτερου στην Αθήνα (πλ. Συντάγματος) την εβδομάδα της 19ης Μαΐου, όπως καθιέρωσε ανελλιπώς τα τελευταία 15 χρόνια.

Περισσότερα...

17/05/201619η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ...

Η 19η ΜΑΙΟΥ φέτος δεν πρέπει να αποτελέσει μόνο ημέρα Μνήμης αλλά και αφορμή για ενδελεχή Σκέψη απέναντι στην διαχρονική υπονόμευση του Ποντιακού Ζητήματος...

Περισσότερα...

17/05/2015ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στους ύποπτους σημερινούς καιρούς, με την σύμπραξη των ελλαδικών διακυβερνήσεων ο "αμετανόητος θύτης" εξομοιάζεται με τα θύματα του ανείπωτου εγκλήματος σε βάρος του Λαού μας. Η Μνήμη και η Γνώση του παρελθόντος - αυτά που επιδιώκουν να παραχαράξουν και να εξαφανίσουν ο "θύτης" και ελλαδική κυβερνητική πραγματικότητα - είναι η ασπίδα για αποτροπή όμοιων εγκλημάτων στο επικείμενο μέλλον.

Περισσότερα...

19/05/2014για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, την Ημέρα Μνήμης.

"...Όσοι δεν γνωρίζουν το παρελθόν τους, δεν έχουν μέλλον...", αντί εισαγωγής στο βιβλίο "Ромеи - Греки Понта, краткое рассмотрение замалчиваемой проблемы" (Софианидис Хр., Афины, издание 1997) του Χρ. Σοφιανίδη, Αθήναι, 1997.

Περισσότερα...

15/05/2013ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ή ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ...

Από την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ (Ρωμαίϊκου) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στις ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ του ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ της ΕΛΛΑΔΑΣ. Κατάθεση χρέους απέναντι στα Θύματα και τους Ήρωες της Γενοκτονίας, που μαρτύρησαν φριχτά και σφαγιάστηκαν από τις τούρκικες, κεμαλο-ισλαμιστικές ορδές επειδή ήσαν χριστιανοί και έλληνες.

Περισσότερα...

14/05/2013ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Δελτίο Τύπου εβδομαδιαίας δραστηριότητας στην Μνήμη των Ηρώων και Θυμάτων της Γενοκτονίας, πλατεία Συντάγματος, 2013.

Περισσότερα...

19/05/2012Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Περισσότερα...

19/05/2012ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΦΕΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Περισσότερα...

Σελίδα   1 >  από 2  ανά  Αρχική ^
   COPYRIGHT © 2008 ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»Οροι χρήσης