Αρχική | Επικοινωνία |
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ | ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ | ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Σελίδα   1 >  από 5  ανά Επιλέξτε έτος και μήνα 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


07/11/2017ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

Στο ΚΕΣΠΕ Δήμου Καλλιθέας, από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Κυριακή σε συνεργασία με τον Π.Σ. "η Αργώ". НАЧИНАЮТСЯ КУРСЫ ПО ИСТОРИИ ПОНТИЙСКОГО ЭЛЛИНИЗМА. В Центре Поддержки Понтийского Эллинизма г. Каллифеи С 12 ноября 2017 и каждое второе воскресенье в сотрудничестве с ОПГ "Арго".

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 
Από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, το ΚεΣΠΕ Δήμου Καλλιθέας θα λειτουργεί τμήμα διδασκαλίας Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα κάθε δεύτερη Κυριακή από ώρα 11.00 έως 13.00.
Την διδακτέα ύλη επιμελείται και παραδίδει ο Δρ. Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Σ. Παπαφλωράτος.
Η λειτουργία του τμήματος πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Παμποντιακό Σύλλογο «η Αργώ» και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν.
Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας θέσεων και για τον ...

Περισσότερα...

27/09/2017ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2017 !

Προσκαλούμε Φίλες και Φίλους στο φετινό 32ο Ποντιακό Τριήμερο, που θα λάβει χώρα στις 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017 ! Общество Понтийского (Ромейского) Эллинизма "Арго" приглашает друзей на 32ой Понтийский Фестиваль, 29-30 Сентября и 1 Октября 2017 !

Περισσότερα...

24/08/2017ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΪΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Παναϊας Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές με το παλαιό ημερολόγιο, όπου κατά την λιτανεία της Ιερής Εικόνας την πομπή θα πλαισιώσουν Νέοι και Νέες του Συλλόγου μας.

Περισσότερα...

24/07/2017ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΙΝΟΣ ΚΑΠΝΑΣ" ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΔΗ -ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ και ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

Περισσότερα...

18/07/2017ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ...

...ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ”ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ” ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΑΞΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΝΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ...

Περισσότερα...

15/05/2017το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ στην ΑΘΗΝΑ.

Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Εκδήλωση, ως ελάχιστο αφιέρωμα στους Ήρωες και Μάρτυρες. Ο ΠΣ «η Αργώ» θα τηρήσει και εφέτος την υποχρέωση λειτουργίας του ειδικού Ενημερωτικού Περίπτερου στην Αθήνα (πλ. Συντάγματος) την εβδομάδα της 19ης Μαΐου, όπως καθιέρωσε ανελλιπώς τα τελευταία 15 χρόνια.

Περισσότερα...

18/09/2016"ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ" / 2016.

Oι Φίλοι του ΠΟΝΤΟΥ, του Ρωμέϊκου Ελληνισμού, στο 31ο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ! Друзья ПОНТИЙСКОГО-РОМЕЙСКОГО ЭЛЛИНИЗМА встречаются на 31ом ПОНТИЙСКОМ ТРЁХДНЕВНОМ ФЕСТИВАЛЕ !

Περισσότερα...

10/05/2016Ellado-τερτίπια στην EUROVISION ...

Τα ψεύτο-προοδευτικά τερτίπια στην EUROVISION, με "στρατολογημένους”, άγνωστους έως τούτου συντελεστές, προσβάλλουν την Μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας και τον Ποντιακό Ελληνισμό. Εντροπή, για την κομματικό-πολιτική μεθόδευση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…! Ο ΠΣ "η ΑΡΓΩ" δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με επίδοξους "εκπροσώπους" εξ Ελλάδος, που στάλθηκαν εκεί με την ονομασία "Argo".

Περισσότερα...

15/03/2016Ομοεθνείς, ομογενείς και οι παραγοντίσκοι.

Η αθλιότητα ορισμένων ”αθλητικών παραγόντων”, που στην ελλαδική τους κατάντια διεκδικούν ρόλους τιμητών του Ελληνισμού.

Περισσότερα...

08/02/2016ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ... ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;...

Ελλαδικές κυβερνήσεις: ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν βρίσκουν χρήματα για τις συντάξεις υπερηλίκων Ομοεθνών μας (περί των 30 εκατομμυρίων ευρώ κατ’έτος, μόλις) και των πολύτεκνων μητέρων, αλλά ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ για την προσέλκυση-εγκατάσταση στην χώρα αλλοεθνών παράνομων εποίκων από ισλαμιστικές περιοχές! Επιτέλους, έχουν ιδιαίτερες, απόκρυφες ή abnormal επιθυμίες να μαυρίσουν τη χώρα ;...

Περισσότερα...

Σελίδα   1 >  από 5  ανά  Αρχική ^
   COPYRIGHT © 2008 ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»Οροι χρήσης