Αρχική | Επικοινωνία |
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ | ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ | ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Σελίδα   1 >  από 5  ανά Επιλέξτε έτος και μήνα 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


17/09/2017ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2017 !

Προσκαλούμε Φίλες και Φίλους στο φετινό 32ο Ποντιακό Τριήμερο, που θα λάβει χώρα στις 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου !
Δίνουμε το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού στην Καλλιθέα.
Με Ποντιακούς συλλόγους από την Αττική και το Εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν τους μοναδικούς παραδοσιακούς μας χορούς. 
Με Ποντιακό Θέατρο στο Δημοτικό Θέατρο : οφέτος θα παρουσιαστεί η κωμωδία του Φ. Κτενίδη "ο Ξενιτέας" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μπέλλες" Μουριών Κιλκίς σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γεωργιάδη.
Με δρώμενα στην κεντρική πλατεία από παιδικές ομάδες, που θα παρουσιάσουν κλασσικά παραμύθια και ποιήματα στην Ποντιακή. 
Με σχολές ατομικών αθλημάτων και αθλητικού χορού, που θα προτρέψουν τους νέους να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό. 
Θα τηρήσουμε τ ...

Περισσότερα...

24/08/2017ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΪΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Παναϊας Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές με το παλαιό ημερολόγιο, όπου κατά την λιτανεία της Ιερής Εικόνας την πομπή θα πλαισιώσουν Νέοι και Νέες του Συλλόγου μας.

Περισσότερα...

24/07/2017ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΙΝΟΣ ΚΑΠΝΑΣ" ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΔΗ -ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ και ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

Περισσότερα...

18/07/2017ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ...

...ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ”ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ” ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΑΞΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΝΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ...

Περισσότερα...

15/05/2017το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ στην ΑΘΗΝΑ.

Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Εκδήλωση, ως ελάχιστο αφιέρωμα στους Ήρωες και Μάρτυρες. Ο ΠΣ «η Αργώ» θα τηρήσει και εφέτος την υποχρέωση λειτουργίας του ειδικού Ενημερωτικού Περίπτερου στην Αθήνα (πλ. Συντάγματος) την εβδομάδα της 19ης Μαΐου, όπως καθιέρωσε ανελλιπώς τα τελευταία 15 χρόνια.

Περισσότερα...

18/09/2016"ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ" / 2016.

Oι Φίλοι του ΠΟΝΤΟΥ, του Ρωμέϊκου Ελληνισμού, στο 31ο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ! Друзья ПОНТИЙСКОГО-РОМЕЙСКОГО ЭЛЛИНИЗМА встречаются на 31ом ПОНТИЙСКОМ ТРЁХДНЕВНОМ ФЕСТИВАЛЕ !

Περισσότερα...

10/05/2016Ellado-τερτίπια στην EUROVISION ...

Τα ψεύτο-προοδευτικά τερτίπια στην EUROVISION, με "στρατολογημένους”, άγνωστους έως τούτου συντελεστές, προσβάλλουν την Μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας και τον Ποντιακό Ελληνισμό. Εντροπή, για την κομματικό-πολιτική μεθόδευση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…! Ο ΠΣ "η ΑΡΓΩ" δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με επίδοξους "εκπροσώπους" εξ Ελλάδος, που στάλθηκαν εκεί με την ονομασία "Argo".

Περισσότερα...

15/03/2016Ομοεθνείς, ομογενείς και οι παραγοντίσκοι.

Η αθλιότητα ορισμένων ”αθλητικών παραγόντων”, που στην ελλαδική τους κατάντια διεκδικούν ρόλους τιμητών του Ελληνισμού.

Περισσότερα...

08/02/2016ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ... ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;...

Ελλαδικές κυβερνήσεις: ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν βρίσκουν χρήματα για τις συντάξεις υπερηλίκων Ομοεθνών μας (περί των 30 εκατομμυρίων ευρώ κατ’έτος, μόλις) και των πολύτεκνων μητέρων, αλλά ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ για την προσέλκυση-εγκατάσταση στην χώρα αλλοεθνών παράνομων εποίκων από ισλαμιστικές περιοχές! Επιτέλους, έχουν ιδιαίτερες, απόκρυφες ή abnormal επιθυμίες να μαυρίσουν τη χώρα ;...

Περισσότερα...

25/11/2015ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

Τουρκία : ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ... ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !

Περισσότερα...

Σελίδα   1 >  από 5  ανά  Αρχική ^
   COPYRIGHT © 2008 ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»Οροι χρήσης