Αρχική | Επικοινωνία |
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ | ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ | ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Σελίδα   1 >  από 4  ανά Επιλέξτε έτος και μήνα 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


05/02/2018Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Ο ΠΣ «η Αργώ» δια της νεολαίας και μελών του Συλλόγου έλαβε μέρος στο πανελλήνιο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία.
Μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες διαμαρτυρήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου για την παραχάραξη και την διαφαινόμενη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας (με όλα τα παρεπόμενα) στο ανύπαρκτο ”έθνος” των Σκοπίων.

Μάλλον κατέστη σαφές και στους πλέον άσχετους πως οι όποιες πιέσεις των ξένων είναι αμελητέες μπροστά στην προθυμία των ημεδαπών πολιτικάντηδων, με άμεσο κίνδυνο την υποθήκευση σε ύποπτα συμφέροντα της Ελληνικής Εθνικής ταυτότητας.

Οι αντεθνικοί παροξυσμοί, οι διεθνιστικές, αλλοτριωτικές προς το υποδεέστερο εμμονές εκείνων που προωθούν με τον μανδύα της ”προοδευτικότητας” ...

Περισσότερα...

28/08/2017ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Με το παραδοσιακό Παλαιό ημερολόγιο γιορτάστηκε η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (της Παναΐας) στην ομώνυμη εκκλησία στην Καλλιθέα Αττικής.

Περισσότερα...

24/08/2017Προσκύνημα σην Παναϊα Συμέλα

Προσκύνημα σην Παναϊα Συμέλα της νεολαίας και μελών του Συλλόγου μας.

Περισσότερα...

24/07/2017ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ...

Η έκδοση λαμβάνει χώρα στη συνέχεια της επιστημονικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε από τον Π.Σ. «η Αργώ» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, τον Ιούνιο 2016 με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών καθηγητών, στρατιωτικών εα και πλήθους κόσμου, με θέμα την διαχρονική τούρκικη απειλή έναντι του Ελληνισμού και άλλων λαών στην Εγγύς Ανατολή, υπό τον συντονισμό του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου.

Περισσότερα...

10/03/20178 ΜΑΡΤΙΟΥ - Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !

ΤΙ ΗΜΕΡΑΝ ΤΙ ΓΑΡΙΔΊΩΝ, ΣΙ 8 ΤΙ ΜΑΡΤΊ, ΕΣΩΡΕΎΤΑΝ ΟΙ ΓΑΡΊΔΕΣ ΤΙ "ΑΡΓΩΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΊΚΑΝ ΤΡΑΝΟΝ ΤΡΑΠΕΖ... ΕΙΔΑΝ ΊΣ ΤΗΝ ΆΛΛΕΝ, ΕΚΑΛΆΤΣΕΨΑΝ, ΕΤΡΑΓΏΔΕΣΑΝ, ΕΧΌΡΕΨΑΝ, ΈΦΑΓΑΝ ΈΝΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΆ ΦΑΐΑ, ΕΛΊΓΟΝ ΈΠΙΑΝ ΠΑ... ΟΙ ΑΝΔΡΟΎΣΕΣ'ΑΤΟΥΝ, ΑΤΟΙΝ'ΠΑ ΕΚΕΙ ΈΤΑΝ !!

Περισσότερα...

13/02/2017ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα του Συλλόγου για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. Επίτιμος Πρόεδρος : " Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στην 71η Α/Μ Ταξιαρχία "ΠΟΝΤΟΣ", που εδερεύει στην ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ. Οι συμβολισμοί είναι πολύ ισχυροί ".

Περισσότερα...

29/12/2016ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ... ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ !

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή 2017. Όπως λένε και τα Κάλαντά μας "Χριστός γεννέθεν, χαράν σον Κόσμον" !

Περισσότερα...

12/10/2016ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ 2017 !

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

Περισσότερα...

02/06/2016ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 η Ημερίδα με θέμα « Η διαχρονική τουρκική απειλή έναντι του Ελληνισμού και της Εγγύς Ανατολής» στο αίθριο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Περισσότερα...

27/05/2016ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Πολεμικό Μουσείο, Τετάρτη 01-06-2016, ώρα 18.30), ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Περισσότερα...

Σελίδα   1 >  από 4  ανά  Αρχική ^
   COPYRIGHT © 2008 ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»Οροι χρήσης